• MORIR A LOS 27

    GELINEK, JOSEPH PLAZA & JANES Ref. 9788401337611 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    Después de leer Morir a los 27, no volverás a escuchar de la misma forma a The Doors, The Rolling Stones, Nirvana o The Beatles...Alguien ha disparado a John Winston, líder de The Walrus, la banda de rock más importante del momento. Las cosas se complican para el inspector Raúl Perdomo cuando un fam...
    Dimensiones: 229 x 152 x 35 cm Pes: 663 gr
    Sense estoc
    18,90 €
  • Descripció

    • Encuadernació : GLOBO
    • ISBN : 978-84-01-33761-1
    • Data d'edició : 01/10/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : ESPAÑOL, CASTELLANO
    • Autors : GELINEK, JOSEPH
    • Ilustradors : /
    • Nº de pàgines : 512
    • Col·lecció : EXITOS
    • Nº de col·lecció : 001001
    Después de leer Morir a los 27, no volverás a escuchar de la misma forma a The Doors, The Rolling Stones, Nirvana o The Beatles...Alguien ha disparado a John Winston, líder de The Walrus, la banda de rock más importante del momento. Las cosas se complican para el inspector Raúl Perdomo cuando un famoso reo se confiesa autor del crimen: Mark David Chapman, el asesino de John Lennon, que lleva treinta años entre rejas por la muerte del líder de The Beatles...Mientras Perdomo trata de esclarecer la verdad sobre la confesión de Chapman, descubre que el asesinato de Winston resucita la leyenda del macabro "club de los 27", según la cual las estrellas más relevantes de la música moderna mueren a los 27 en circunstancias extrañas: Jimi Hendrix, Janis Joplin, Brian Jones, Jim Morrison o Kurt Cobain...Un trepidante thriller policíaco que descubre el lado más salvaje del rock 'n roll.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades