• QUATRE GERMANES

    CARLETON, JETTA LIBROS DEL ASTEROIDE Ref. 9788492663125 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    A principis dels anys cinquanta, Matthew Soames, mestre d'una escola rural, i la seva esposa, Callie, passen l'estiu a la granja familiar dels afores de Renfro, Missouri, on van criar les seves quatre enèrgiques filles: la gran, Jessica; Leonie, la més responsable; la indòmita Mathy, que va deixar e...
    Dimensiones: 14 x 21 x 25 cm Pes: 573 gr
    Sense estoc
    21,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : GLOBO
    • ISBN : 978-84-92663-12-5
    • Data d'edició : 21/10/2009
    • Any d'edició : 0
    • Idioma : CATALáN
    • Autors : CARLETON, JETTA
    • Traductors : JORDI NOPCA
    • Ilustradors : /
    • Nº de pàgines : 448
    • Col·lecció : LIBROS DEL ASTEROIDE
    • Nº de col·lecció : IV
    A principis dels anys cinquanta, Matthew Soames, mestre d'una escola rural, i la seva esposa, Callie, passen l'estiu a la granja familiar dels afores de Renfro, Missouri, on van criar les seves quatre enèrgiques filles: la gran, Jessica; Leonie, la més responsable; la indòmita Mathy, que va deixar els estudis per casar-se amb un pilot acrobàtic, i la petita Mary Jo, que va abandonar la granja de molt jove per treballar a la televisió a Nova York.
    Com cada any, tres de les filles els visiten durant un parell de setmanes. El final de la seva estada permet que els records facin acte de presència: les alegries, decepcions, amors i desenganys que van marcar el pas del temps i que semblen haver dominat la vida de les quatre germanes. Tot i així, més enllà dels esdeveniments passats batega l'amor profund que els ha mantingut units durant tots aquests anys.
    Quatre germanes, la primera i única novel·la de Jetta Carleton, va ser publicada per primera vegada el 1962. El seu editor, el mític director literari de Knopf, Robert Gottlieb, deia d'ella: «Dels centenars de novel·les que he editat, Quatre germanes és realment l'única que he rellegit diverses vegades des de la seva publicació i, cada cop que la torno a llegir, m'emociona tant com la primera vegada».

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades