• TEMPS A MITGES, EL

    XIMENO, XAVIER MOLL Ref. 9788427321878 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    Amb El temps a mitges, Xavier Gimeno ens proposa una novel·la escrita amb l'alè i l'ambició de les grans obres. Aquesta és la història d'una ciutat (Sitges) i d'un país (Catalunya), des dels inicis de la dictadura franquista fins als nostres dies, a través d'uns quants personatges memorables: Néstor...
    Ancho: 190 cm Largo: 120 cm Pes: 500 gr
    Sense estoc
    20,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : GLOBO
    • ISBN : 978-84-273-2187-8
    • Data d'edició : 09/06/2009
    • Any d'edició : 0
    • Idioma : CATALáN
    • Autors : XIMENO, XAVIER
    • Ilustradors : /
    • Nº de pàgines : 508
    • Col·lecció : BIBLIOTECA RAIXA
    • Nº de col·lecció : 187
    Amb El temps a mitges, Xavier Gimeno ens proposa una novel·la escrita amb l'alè i l'ambició de les grans obres. Aquesta és la història d'una ciutat (Sitges) i d'un país (Catalunya), des dels inicis de la dictadura franquista fins als nostres dies, a través d'uns quants personatges memorables: Néstor Varela, que va acumular més poder del que era capaç de suportar, Núria Pelegrí, que va cometre l'error d'estimar en excés la vida; Mani, que va embogir perquè sabia el que no havia de ser sabut; Tomás, que va viure per saber-ho tot i tanmateix ser incapaç d'explicar-ho....





    Vibrant, bella i commovedora, El temps a mitges situa el lector davant d'uns dilemes personals i col·lectius absolutament vius a la societat catalana i d'una construcció narrativa fascinant, l'enfronta amb una escriptura tan brillant com eficaç, i revela Xavier Gimeno com un dels novel·listes en llengua catalana més interessants d'ara endavant.

    Xavier Gimeno
    (Sitges. 1959) és professor de llengua catalana i literatura a l'IES Dolors Mallafrè de Vilanova i la Geltrú. Amb l'obra Pa de llop (2003) va obtenir el Premi Marià Vayreda de prosa narrativa. i amb Fuga (2008) el Premi Pere Calders de Literatura Catalana, La novel·la El temps a mitges ha estat guardonada amb el Premi Ciutat de Palma de Narrativa Llorenç Villalonga.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades