• DERIVA DELS CONTINETS, LA

    GUIX, GERARD ANGLE EDITORIAL Ref. 9788496103962 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    Una veu nova, lliure de prejudicis, que aprofita hàbilment recursos narratius cinematogràficsAmb un gran enginy, Gerard Guix crea una teranyina de personatges i situacions xocants, que manté sempre la tensió del lectorUna novel·la descarada, perversa, subtilLa deriva dels continents és una novel·la ...
    Ancho: 150 cm Largo: 240 cm Pes: 250 gr
    Sense estoc
    16,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Dvd
    • ISBN : 978-84-96103-96-2
    • Data d'edició : 01/06/2005
    • Any d'edició : 2005
    • Idioma : CAT
    • Autors : GUIX, GERARD
    • Nº de pàgines : 176
    • Col·lecció : 27
    • Nº de col·lecció : 27
    Una veu nova, lliure de prejudicis, que aprofita hàbilment recursos narratius cinematogràfics

    Amb un gran enginy, Gerard Guix crea una teranyina de personatges i situacions xocants, que manté sempre la tensió del lector

    Una novel·la descarada, perversa, subtil


    La deriva dels continents és una novel·la amb cops amagats. En el capítol final (que, de fet, obre el llibre), tres nens de camí cap a l’escola, l’Òscar, el Tete i el Martí, canviaran les vides d’un grapat de personatges anònims. Vinculat al món del cinema i el teatre, Gerard Guix construeix una faula contemporània, àgil, imaginativa, en què sembla cedir tot el protagonisme a l’atzar i l’absurd.

    Una paralítica que cau per l’escala, un músic homosexual que vol suïcidar-se en un hotel, un xinès que espera l’autobús a les quatre de la matinada, una parella d’infermers en una ambulància a tota velocitat, la ciutat silenciosa, deserta i indiferent... Al llarg de la novel·la, Guix pren i reprèn amb subtilesa el fil dels diversos personatges i va teixint una trama de situacions que manté la tensió del lector fins al final, quan, segons totes les expectatives, «les coses només poden anar millor».



    Gerard Guix

    Nascut a Vic l’any 1975, la seva formació i els seus inicis professionals van ser en el món de la realització cinematogràfica i televisiva.

    És autor de l’obra de teatre L’hipòcrita (2001), Salveu les nostres ànimes (2002), 1975 (2003) i L'invencible Dorian Gray (2004). L’any 2000 va publicar Memorias (sucias y hambrientas), amb pseudònim.

    L’any 2004 va debutar en la direcció teatral amb Salveu les nostres ànimes (2002). Recentment s’ha incorporat a la companyia Els Joglars com a ajudant de direcció d’Albert Boadella.


Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades