• CUENTOS. ANTOLOGIA

    ANTOLOGÍA

    RIBEYRO, JULIO RAMON ESPASA-CALPE Ref. 9788467024364 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    Comprometido vitalmente con su gran pasión, escribir, su carácter tímido se expande y expresa a través de la literatura. Ribeyro se considera heredero de la tradición cuentística del siglo XIX, pero, sobre todo, de Kafka y Borges. Valora la sencillez por encima de la innovación técnica común en los ...
    Ancho: 125 cm Largo: 190 cm Pes: 418 gr
    Sense estoc
    11,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica
    • ISBN : 978-84-670-2436-4
    • Data d'edició : 01/11/1998
    • Any d'edició : 1998
    • Autors : RIBEYRO, JULIO RAMON
    • Nº de pàgines : 446
    • Col·lecció : CONTEMPORÁNEA
    • Nº de col·lecció : 2
    Comprometido vitalmente con su gran pasión, escribir, su carácter tímido se expande y expresa a través de la literatura. Ribeyro se considera heredero de la tradición cuentística del siglo XIX, pero, sobre todo, de Kafka y Borges. Valora la sencillez por encima de la innovación técnica común en los escritores del boom, y consigue desarrollar un estilo personal y novedoso, cargado de simbología, que distorsiona la realidad y da sensación de caos, magia y fantasía. En general, sus relatos revelan una gran dosis de escepticismo vital ante la incapacidad del hombre para asimilar la rápida transformación de su entorno; en concreto, de la sociedad peruana: la vida en la ciudad, las nuevas clases emergentes, el ocaso de la vieja burguesía, el problema de los indígenas… Pero Ribeyro carece de respuestas o soluciones definitivas y, sin ser cómplice de nada, indaga en la interioridad de sus personajes a través de su cotidianidad y deja que las cosas narradas se muestren a sí mismas. Desde su propia marginalidad, defendió siempre la conducta del antihéroe. Edición de Ángel Esteban.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades