• PREGUNTAS SIN RESPUESTA

    SEDANO, JAVIER ODISEA EDITORIAL Ref. 9788492609666 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    ?Si comprendes a tu cuerpo llegarás a entenderte a ti mismo? ? Javier Sedano Preguntas sin respuesta pretende resolver las dudas que despierta en Jaime el apasionante relato autobiográfico que le narra Alejandro, protagonista de Tras las puertas del corazón, primera parte de esta sensacional trilogí...
    Ancho: 125 cm Largo: 230 cm Pes: 426 gr
    Sense estoc
    22,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica
    • ISBN : 978-84-92609-66-6
    • Data d'edició : 01/10/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : ESPAÑOL, CASTELLANO
    • Autors : SEDANO, JAVIER
    • Ilustradors : /
    • Nº de pàgines : 356
    • Col·lecció : INCONFESABLES
    • Nº de col·lecció : 41
    ?Si comprendes a tu cuerpo llegarás a entenderte a ti mismo? ? Javier Sedano
    Preguntas sin respuesta pretende resolver las dudas que despierta en Jaime el apasionante relato autobiográfico que le narra Alejandro, protagonista de Tras las puertas del corazón, primera parte de esta sensacional trilogía.
    Para ello, Jaime viajará a Nueva York con la intención de descubrir más sobre su pasado. Allí conocerá a la familia de su padre y explorará su sexualidad sin tapujos, mostrándonos abiertamente sus más profundos sentimientos y viviendo una relación que le llevará a replantearse su verdadera sexualidad.
    La segunda novela de Javier Sedano explora los distintos caminos que nos llevan hasta el verdadero amor. Mostrándonos, con excelente maestría, las distintas formas de amar y ser amado.
    ?El amor no se comparte, se entrega?
    Preguntas sin respuesta es la obra más mística e intimista de Javier Sedano en la que continúa su defensa del nudismo y del amor libre. ¿Es posible amar y ser amado por dos personas a la vez? ¿Serías capaz de entregar todo tu amor a dos personas distintas? Éstas son algunas de las preguntas que Javier Sedano se hace y a las que sólo tú mismo podrás encontrar una respuesta.
    Con su primera novela, Tras las puertas del corazón, Javier Sedano (Torrelavega, Cantabria, 1961) nos descubrió su profundo amor por la vida y la naturaleza en la novela revelación del 2009. Presidente y fundador de la Asociación Naturista de Cantabria, desde muy niño descubrió su pasión por la escritura. Preguntas sin respuesta es la segunda novela de la trilogía que el autor iniciara con Tras las puertas del corazón.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades