• TAULA RESERVADA

    BORAU, DOLORS ANGLE EDITORIAL Ref. 9788496521100 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    15 relats que retraten les relacions humanes amb el món culinari de fons. Una extraordinària capacitat d'observació de la realitat quotidiana. Un magnífic debut Taula reservada és el debut d'una escriptora ben dotada per a l'observació psicològica i dels detalls, amb un estil directe i subtil. Les...
    Ancho: 140 cm Largo: 230 cm Pes: 250 gr
    Sense estoc
    14,80 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-96521-10-0
    • Data d'edició : 01/03/2006
    • Any d'edició : 2006
    • Idioma : CATALáN
    • Autors : BORAU, DOLORS
    • Nº de pàgines : 144
    • Col·lecció : NARRATIVES
    • Nº de col·lecció : 28
    15 relats que retraten les relacions humanes amb el món culinari de fons.
    Una extraordinària capacitat d'observació de la realitat quotidiana.
    Un magnífic debut
    Taula reservada és el debut d'una escriptora ben dotada per a l'observació psicològica i dels detalls, amb un estil directe i subtil. Les històries de Dolors Borau arrelen en la quotidianitat més immediata, en situacions on els personatges es debaten entre l'amor i la solitud, entre la incomunicació i el desig de ser acollits. Els uns gosen viure els bons moments; altres viuen amb amargor; uns tercers s'enfronten a la malaltia o a la mort. Tots busquen el seu lloc en el món, el seu lloc en els altres. Però, sovint, els mecanismes de la vida els resulten indesxifrables: «Mare, et deia que avui he tingut un malson perquè tot estava ple de marietes gegants tombades panxa amunt que bellugaven les cames així i així, i llavors, jo, les he destombades. I totes, d'una en una, han començat a volar.»
    Amb el món culinari com un fil que va cosint els relats -«de pollastre, només en menjàvem per Nadal, si en menjàvem», «la venjança és un plat que se serveix fred»-, Taula reservada és una immersió en la realitat més viva, més humana, més imprevisible: ja se sap que «en qualsevol moment la felicitat pot trucar-te a la porta».
    Dolors Borau
    Nascuda a Barcelona el 1963, és professora de llenguatge musical i diplomada en Dietètica i Nutrició Humanes. Taula reservada és el seu primer llibre.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades