• MUJER DE JUDAS, LA

    SAINZ DE LA MAZA, ARO MONTESINOS EDITOR Ref. 9788489354661 Altres productes del mateix autor
    A través de la mira telescópica de su rifle de precisión, el protagonista de "La mujer de Judas" acecha las vidas privadas de los vecinos de Torres Blancas ?una urbanización de lujo situada frente al mar? desde el desván de una de las villas. Con un ritmo veloz, en ocasiones frenético, el autor nos ...
    Dimensiones: 195 x 125 x 11 cm Pes: 250 gr
    Sense estoc
    11,72 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica
    • ISBN : 978-84-89354-66-1
    • Data d'edició : 08/06/2008
    • Any d'edició : 0
    • Idioma : ESPAÑOL, CASTELLANO
    • Autors : SAINZ DE LA MAZA, ARO
    • Nº de pàgines : 198
    A través de la mira telescópica de su rifle de precisión, el protagonista de "La mujer de Judas" acecha las vidas privadas de los vecinos de Torres Blancas ?una urbanización de lujo situada frente al mar? desde el desván de una de las villas. Con un ritmo veloz, en ocasiones frenético, el autor nos describe los terrores de lo cotidiano, el mundo soterrado bajo una apariencia confortable, donde diversas circunstancias ?la inminente paternidad, una reunión de amigos, la amargura de la huella familiar? configuran las claves del relato. Poco a poco, los personajes van siendo arrinconados y su lugar ocupado por las voces interiores... hasta que un acontecimiento inesperado precipita la trama y la tensión alcanza su cénit. Con un estilo directo e inquietante, el autor nos transporta a través de una narración vertiginosa hacia un desenlace sorprendente.
    Aro Sáinz de la Maza nació en 1959 y estudió en la Universidad de Barcelona, ciudad en la que reside habitualmente. Es autor de "Nada es azul" (1996), novela publicada en Montesinos.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades