• HECHO A MANO. TALLER DE MANUALIDADES PARA EL DISEÑO

    WILLIAMS, ROBIN / SHELDON, CARMEN ANAYA MULTIMEDIA Ref. 9788441531796 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    Hasta ahora no creíamos posible que la creatividad pudiera relacionar el diseño digital con las técnicas artesanales. Este libro es una fantástica sorpresa, un magnífico regalo, con honestas y originales ideas. Las autoras muestran cómo lograr obras de diseño únicas a partir de todo tipo de manualid...
    Dimensiones: 220 x 220 x 16 cm Pes: 686 gr
    Sense estoc
    29,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-415-3179-6
    • Data d'edició : 01/05/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : ESPAÑOL, CASTELLANO
    • Autors : WILLIAMS, ROBIN / SHELDON, CARMEN
    • Nº de pàgines : 240
    • Col·lecció : ESPACIO DE DISEÑO
    Hasta ahora no creíamos posible que la creatividad pudiera relacionar el diseño digital con las técnicas artesanales. Este libro es una fantástica sorpresa, un magnífico regalo, con honestas y originales ideas. Las autoras muestran cómo lograr obras de diseño únicas a partir de todo tipo de manualidades, sacadas directamente de los estudios de arte.

    Todas las técnicas del taller de manualidades pasan ante nosotros: pinturas, texturas, pastas de modelado, trabajo con papel, collages, esculturas, grabados y láminas impresas. Uno de sus logros más importantes es convertir estas maravillosas artesanías, una vez escaneadas, en proyectos y gráficos digitales utilizando programas como Photoshop o InDesign.

    Si usted es uno de esos diseñadores que le gusta marcar la diferencia, encontrará en este libro tanto la instrucción como la inspiración. Esta atinada selección de herramientas pone de manifiesto la universalidad del diseño, su poder y alcance. Atrévase con las manos y la imaginación, obtendrá resultados impresionantes. 

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades