• PATRULLA X ADVENIMIENTO

    VV.AA PANINI Ref. 9788490941553 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    Contiene X-Men Second Coming 1, 2 y Prepare, Uncanny X-Men 523-525, New Mutants v4, 12-14, X-Men Legacy 235-237 y X-Force v3, 26-28 USA ¡El crossover mutante en un único tomo! Una epopeya que pone punto y final a más de cuatro años de historias. La monumental trama que arrancó con Marvel Deluxe. Din...
    Ancho: 170 cm Largo: 260 cm Pes: 250 gr
    Sense estoc
    34,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Cartoné
    • ISBN : 978-84-9094-155-3
    • Data d'edició : 01/05/2015
    • Any d'edició : 2015
    • Idioma : ESPAÑOL, CASTELLANO
    • Autors : VV.AA
    • Nº de pàgines : 416
    • Col·lecció : MARVEL DELUXE
    Contiene X-Men Second Coming 1, 2 y Prepare, Uncanny X-Men 523-525, New Mutants v4, 12-14, X-Men Legacy 235-237 y X-Force v3, 26-28 USA

    ¡El crossover mutante en un único tomo! Una epopeya que pone punto y final a más de cuatro años de historias. La monumental trama que arrancó con Marvel Deluxe. Dinastía de M y continuó con Marvel Deluxe. Patrulla-X: Complejo de Mesías y Marvel Deluxe: Patrulla-X: La guerra del Mesías concluye aquí. La fe de Cíclope encuentra respuesta cuando Cable regresa al presente junto a Hope. Pero ¿será ella la salvadora de los mutantes o la responsable de su condenación? De una manera u otra, Hope será el objetivo de aquellos que quieren erradicar a los mutantes. Para defenderla, muchos saldrán heridos, y otros tantos morirán, mientras todos se hacen la misma pregunta: ¿Valdrá realmente la pena?

    Autores: Mike Carey, Craig Kyle, Chris Yost, Matt Fraction, Zeb Wells, Stuart Immonen, David Finch, Terry Dodson, Mike Choi, Greg Land, Ibraim Robertson y Esad Ribic

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades