• LOS TIC EN LA ESCUELA, NUEVAS HERRAMIENTAS PARA VIEJOS Y NUEVOS PROBLEMAS

    GOLDIN, DANIEL OCEANO Ref. 9786074003147 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    Las tecnologías de la información y la comunicación (TIC) han modificado nuestra manera de leer, escribir, informarnos, construir y participar en el mundo. Sin embargo, en el ámbito escolar no se ha sabido muy bien cómo incorporarlas. Tras el rechazo y la resistencia iniciales, las TIC se presentan ...
    Ancho: 135 cm Largo: 212 cm Pes: 250 gr
    Sense estoc
    14,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-607-400-314-7
    • Data d'edició : 01/02/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Autors : GOLDIN, DANIEL
    • Nº de pàgines : 468
    • Col·lecció : ÁGORA
    Las tecnologías de la información y la comunicación (TIC) han modificado nuestra manera de leer, escribir, informarnos, construir y participar en el mundo. Sin embargo, en el ámbito escolar no se ha sabido muy bien cómo incorporarlas. Tras el rechazo y la resistencia iniciales, las TIC se presentan hoy como las herramientas que podrán resolver los problemas y rezagos de la educación. Pero esto no puede ser sino una manera simplista de plantear la relación entre innovación tecnológica y calidad educativa.
    En este libro se ha convocado a destacados especialistas que aportan información, análisis, experiencias y reflexiones estimulantes que permiten pensar cómo utilizar los formidables recursos de las TIC para alcanzar no sólo una mejora en la calidad de la educación, sino una sociedad más justa y democrática.
    Los autores:
    DANIEL GOLDIN: Editor y ensayista. Actualmente tiene a su cargo la dirección editorial de Océano Travesía.

    MARINA KRISKAUTZKY maestra en ciencias con especilidad en investigación educativa por el die-cinvestav. Actualmente dirige la Coordinación h@bitat puma, cuyo principal obejtivo es el desarrollo de habilidades digitales en los estudiantes y profesores universitarios.

    FLORA PERELMAN Maestra, psicopedagoga y doctora en psicología por la Universidad de Buenos Aires. Autora de diversos artículos en libros y revistas de su país y del exterior

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades