• EDUCACIÓN SEXUAL

    DE LA TEORÍA A LA PRÁCTICA

    LAMEIRAS, MARÍA / CARRERA FERNÁNDEZ, MARÍA VICTORIA PIRAMIDE Ref. 9788436822977 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    El modelo actual de educación sexual se caracteriza más por lo que silencia y oculta que por lo que explícitamente enseña. La sexualidad se obvia dentro del currículum escolar o bien se aborda únicamente desde su componente exclusivamente biológico e higienista. Es conveniente tratar la sexualidad n...
    Dimensiones: 23 x 16 x 20 cm Pes: 418 gr
    Sense estoc
    24,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : GLOBO
    • Nº de col·lecció : 0000
    • Col·lecció : OJOS SOLARES. SECCIÓN DESARROLLO
    • Nº de pàgines : 272
    • Ilustradors : /
    • Autors : LAMEIRAS, MARÍA / CARRERA FERNÁNDEZ, MARÍA VICTORIA
    • Idioma : ESPAÑOL, CASTELLANO
    • Any d'edició : 2009
    • Data d'edició : 01/10/2009
    • ISBN : 978-84-368-2297-7
    El modelo actual de educación sexual se caracteriza más por lo que silencia y oculta que por lo que explícitamente enseña. La sexualidad se obvia dentro del currículum escolar o bien se aborda únicamente desde su componente exclusivamente biológico e higienista. Es conveniente tratar la sexualidad no sólo desde la prevención de enfermedades y peligros, sino como una dimensión de la persona que es necesario promocionar y que está integrada en su desarrollo.
    El principal objetivo de esta obra es facilitar una aproximación a la importante tarea de la educación sexual entendida y abordada como una educación para la vida. Se ofrecen orientaciones metodológicas, coherentes con la elaboración de programas que posibilitan trabajar la dimensión sexual humana en toda su complejidad y riqueza desde una perspectiva integradora, tanto dentro como fuera del sistema educativo reglado.
    En esta línea, el libro realiza una aproximación a la importante tarea de la educación sexual, especialmente a todos aquellos profesionales del ámbito educativo que trabajan con niños/as, adolescentes y jóvenes, por ser ésta una etapa crítica para el desarrollo de la identidad sexual, y se les explican estrategias necesarias que les facilitan el desarrollo de experiencias de educación sexual integradoras.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades