• RANAS Y EL EFECTO PIGMALIÓN

    43 RELATOS PARA UNA ESCUELA Y UNA SOCIEDAD INCLUSIVAS

    AA.VV GRAO Ref. 9788478279234 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    Relats nascuts i viscuts a les aules que s'aborden des de l'enfocament de l'educació inclusiva, amb el desig que les exclusions socials i escolars disminueixin i amb l'objectiu que pensem que ningú és més que ningú, que cadascú és diferent als altres però que tots som necessaris perquè el conjunt s'...
    Pes: 125 gr
    Sense estoc
    22,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : GLOBO
    • ISBN : 978-84-7827-923-4
    • Data d'edició : 01/10/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : ESPAÑOL, CASTELLANO
    • Autors : AA.VV
    • Ilustradors : /
    • Nº de pàgines : 0
    • Col·lecció : MICRO-MACRO REFERENCIAS
    Relats nascuts i viscuts a les aules que s'aborden des de l'enfocament de l'educació inclusiva, amb el desig que les exclusions socials i escolars disminueixin i amb l'objectiu que pensem que ningú és més que ningú, que cadascú és diferent als altres però que tots som necessaris perquè el conjunt s'enriqueixi. De lectura agradable, en aquests relats hi trobarem escenes plenes d'emoció, maneres d'actuar que ens agradaria fer pròpies, records nostàlgics de futurs millors o reptes que cal seguir. Les seves pàgines ens proporcionaran orientació i exemples i han de servir-nos com a excusa per estimular un debat crític i formatiu.

    Relatos para una escuela y una sociedad inclusivas: El maestro de mi pueblo en la postguerra. Los niños que juegan con la arena de la playa. Mi primera y última vez en las aulas. Salvó la vida a tres niños. Marina y Miguel Bosé. Todo lo que sé molo ha enseñado mi padre. El «monstruo» de Taganana. Castigo colectivo. María José y su madre. La «novia» de un antiguo alumno. Todos en uno. El deseo más profundo de mi amiga Toñi. Un padre y su hijo (1). «Mi hijo cuenta hasta cien». Un padre y su hijo (2). «¿Cuándo aprende a leer?». Un padre y su hijo (3). Certificado de discapacidad. ¿Filosofía o facilidad de palabra?. Para mi médico. Pastor de ovejas. Mi hermana no asiste al colegio. El arte de enseñar todo a todos. Skinner y su hija. El alumno que no sabía multiplicar...

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades