• MEMENTO EXPERTO INCIDENCIA FISCAL IMPUESTO SOBRE SOCIEDADES

    LEFEBVRE ARANZADI Ref. 9788492612284 Altres productes del mateix autor
    MEMENTO EXPERTO INCIDENCIA FISCAL EN EL IMPUESTO SOBRE SOCIEDADES DE LA REFORMA MERCANTIL. El Memento Experto Incidencia Fiscal en el Impuesto sobre Sociedades de la Reforma Mercantil, es un ...
    Pes: 250 gr
    Sense estoc
    45,76 €
  • Descripció

    • Encuadernació : GLOBO
    • ISBN : 978-84-92612-28-4
    • Data d'edició : 21/07/2009
    • Any d'edició : 0
    • Idioma : ESPAÑOL, CASTELLANO
    • Autors : LEFEBVRE
    • Ilustradors : /
    • Nº de pàgines : 250
    MEMENTO EXPERTO INCIDENCIA FISCAL EN EL IMPUESTO SOBRE SOCIEDADES DE LA REFORMA MERCANTIL.

















    El Memento Experto Incidencia Fiscal en el Impuesto sobre Sociedades de la Reforma Mercantil, es un documento imprescindible para conocer la incidencia tributaria en el Impuesto sobre Sociedades, del nuevo Código de Comercio y del nuevo Plan General Contable (PGC).





































    Conozca las novedades fiscales derivadas de la reforma mercantil y contable, cuyo objetivo es que no aumente la base del Impuesto sobre Sociedades.





















    UNA REFORMA LEGISLATIVA QUE ES NECESARIO COMPRENDER

















    La introducción de la normativa mercantil y contable comunitaria, ha propiciado la reforma contable. Hecho que ha obligado al legislador fiscal a modificar la Ley del Impuesto sobre Sociedades (LIS). El núcleo de la base imponible del IS es el resultado contable, cualquier reforma que afecte a ese resultado afecta a la Base Imponible.





































    La modificación de la LIS se ha producido mediante la Ley 16/2007, el Real Decreto 1793/2008 y la Ley 4/2008.





















    ANÁLISIS, EJEMPLOS PRÁCTICOS Y DOCTRINA ADMINISTRATIVA

















    En el Memento Experto Incidencia Fiscal en el Impuesto sobre Sociedades de la Reforma Mercantil, se recogen todas las modificaciones incorporadas a la LIS.





































    La obra, para dar una respuesta a la reforma mercantil desde la perspectiva de neutralidad antes señalada, efectúa un análisis detallado de las citadas modificaciones, que se completa con una breve explicación de los principios contables aplicables en cada uno de los temas estudiados, con ejemplos que facilitan la aplicación práctica de la reforma y con la doctrina administrativa emanada de la Dirección General de Tributos sobre la materia.











































































    var nTamanoPagina8 = 3; var nOrigen8= 1;

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades