• MICROBIOLOGIA MEDICA 6ED

    MURRAY, P.R./ROSENTHAL, K.S./PFALLER, M.A. MOSBY/DOYMA LIBROS Ref. 9788480864657 Altres productes del mateix autor
    Nueva edición de la obra de referencia y best seller en la especialidad que, una vez más, presenta la microbiología de una forma sucinta y de fácil lectura y acceso. A través de claras explicaciones se analiza cómo los microorganismos causan las diferentes enfermedades en los seres humanos y hace un...
    Largo: 28 cm Pes: 2052 gr
    Sense estoc
    89,90 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica
    • ISBN : 978-84-8086-465-7
    • Data d'edició : 01/09/2009
    • Any d'edició : 2009
    • Idioma : ESPAÑOL, CASTELLANO
    • Autors : MURRAY, P.R./ROSENTHAL, K.S./PFALLER, M.A.
    • Nº de pàgines : 960
    Nueva edición de la obra de referencia y best seller en la especialidad que, una vez más, presenta la microbiología de una forma sucinta y de fácil lectura y acceso. A través de claras explicaciones se analiza cómo los microorganismos causan las diferentes enfermedades en los seres humanos y hace una revisión exhaustiva de las nuevas vacunas y antibióticos disponibles en la actualidad para tratar las nuevas enfermedades emergentes.
    Aborda y cubre todos los aspectos de la respuesta inmune, diagnóstico de laboratorio, bacteriología, virología, micología y parasitología para asegurar la comprensión de todos aquellos aspectos clínicos con los que se encontrará el profesional en su práctica diaria.
    Correlaciona las ciencias básicas con la práctica clínica gracias a la incorporación de preguntas de revisión al final de cada capítulo, ofreciendo de este modo un recurso pedagógico que ayuda a comprender la relevancia clínica de cada organismo patógeno tratado. Asimismo, parte del uso de casos clínicos de la literatura para ilustrar aspectos como la epidemiología, el diagnóstico y el tratamiento de las enfermedades infecciosas.
    Esta nueva edición incorpora el recurso online Student Consult.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades