• PASSIO D'ALEXANDRA, LA

    TRIGO, XULIO RICARDO (1959- ) BARCANOVA Ref. 9788448921552 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    L ' Alexandra és una noia catalana d ' origen ucraïnès. Té fama de ser divertida, els sus companys i companyes l ' aprecien, malgrat que no sempre comprenen les seves dèries, una mica insòlites per a la majoria. Aquest fet la fa sentir diferent i li fa cercar espais de solitud on gaud...
    Dimensiones: 210 x 140 x 10 cm Pes: 169 gr
    Sense estoc
    9,80 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rustica con solapas
    • ISBN : 978-84-489-2155-2
    • Data d'edició : 01/03/2008
    • Any d'edició : 2008
    • Idioma : CATALáN
    • Autors : TRIGO, XULIO RICARDO (1959- )
    • Nº de pàgines : 144
    • Col·lecció : ANTAVIANA NOVA
    L ' Alexandra és una noia catalana d ' origen ucraïnès. Té fama de ser divertida, els sus companys i companyes l ' aprecien, malgrat que no sempre comprenen les seves dèries, una mica insòlites per a la majoria. Aquest fet la fa sentir diferent i li fa cercar espais de solitud on gaudir de les seves aficions. La lectura, llençar xiclets que es queden enganxats al sostre de l ' habitació o la música de la cantant islandesa Björk, esdevenen els seus aliats a l ' hora de construir un món paral·lel on viure.
    L ' amistat d ' una noia argentina que arrossega un passat difícil farà trontollar el seu món personal, sobretot quan aquesta li descobreix a Internet la pàgina del " bookcrossing " , un web de gent que allibera llibres perquè altres els trobin. Totes dues entraran en contacte amb un misteriós personatge que, després d ' anunciar-ho a la xarxa, abandona als cafès de l ' Eixample llibres de la poeta argentina Alejandra Pizarnik. La lectura d ' aquesta autora canvia la manera de veure les coses de l ' Alexandra, la qual, mentre investiga la vertadera identitat del personatge, anirà descobrint els secrets de la seva nova amiga.
    Una història emocionant que ens parla dels misteris que tots portem a dins i de com podem compartir amb els altres les passions més secretes.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades