• FEM TEATRE ?

    BOIX,ARGIMIO LAERTES DE EDICIONES Ref. 9788475842400 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    Us agradaria fer d'actors? Què us semblaria maquillar-vos per aconseguir simular el que no sou? Us divertiria fer-vos passar per un lladre? I viure emocions o aparentar sentiments que tothom creuria reals? En definitiva, per què no jugar una mica i fer del teatre una eina vàlida per superar timidese...
    Ancho: 126 cm Largo: 200 cm Pes: 250 gr
    Sense estoc
    5,71 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-7584-240-0
    • Data d'edició : 01/04/1996
    • Any d'edició : 1996
    • Idioma : CATALáN
    • Autors : BOIX,ARGIMIO
    • Ilustradors : /
    • Nº de pàgines : 83
    • Col·lecció : LECTURES I ITINERARIS
    • Nº de col·lecció : 26
    Us agradaria fer d'actors? Què us semblaria maquillar-vos per aconseguir simular el que no sou? Us divertiria fer-vos passar per un lladre? I viure emocions o aparentar sentiments que tothom creuria reals? En definitiva, per què no jugar una mica i fer del teatre una eina vàlida per superar timideses i adquirir un domini del cos i de la veu que pot ajudar-vos a conèixer- vos millor?

    Aquest llibre, fruit d'una tasca experimentada a les aules i que té com a destinataris els estudiants tant del segon cicle de l'ESO com del Batxillerat, pretén que el teatre sigui present al món de l'ensenyament, sense perdre la seva capacitat encisadora i amb la intenció de fer-vos gaudir de tot el que comporta la dramatització: caracterització, improvisació, escenografia, assaig, representació. . .A més, això, sens cap mena de dubte, facilitarà també la vostra capacitat comunicativa i aprofundirà la mirada crítica envers el fet teatral.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades