• CATALà GUAI II : MORFOSINTAXI

    MORFOSINTAXI

    FORADADA, MERCÜ ; MORATALLA, LUPE LAERTES DE EDICIONES Ref. 9788475841700 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    Aquest és el segon quadern de la sèrie Català guai, un llibre que ha tingut l'acollida d'un best-seller, sobretot entre els joves i professors de segon ensenyament, però encara més entre aquells que, oficialment o per sentit de la realitat, es plantegen l'aprenentatge de la llengua catalana amb espe...
    Ancho: 160 cm Largo: 230 cm Pes: 250 gr
    Sense estoc
    10,91 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-7584-170-0
    • Data d'edició : 01/10/1996
    • Any d'edició : 1996
    • Idioma : CATAL
    • Autors : FORADADA, MERCÜ ; MORATALLA, LUPE
    • Ilustradors : /
    • Nº de pàgines : 261
    • Col·lecció : LECTURES I ITINERARIS
    • Nº de col·lecció : 16
    Aquest és el segon quadern de la sèrie Català guai, un llibre que ha tingut l'acollida d'un best-seller, sobretot entre els joves i professors de segon ensenyament, però encara més entre aquells que, oficialment o per sentit de la realitat, es plantegen l'aprenentatge de la llengua catalana amb esperit obert i lúdic, no torturat i sofridor.

    Dedicat a la morfologia i la sintaxi, igual que el seu predecessor i el que vindrà més endavant dedicat al lèxic i a la semàntica, Català guai no pretén pas, ni de bon tros, trencar cap llança contra gegants o castells inexistents, contra cap fortalesa defensora de cap polèmica entorn a l'absurda dicotomia català heavy/català light, ni tampoc vol oferir cap tercera via: l'únic que fa, en tot cas, és agafar el toro per les banyes.

    Els eixos o criteris principals sobre els quals gira el mètode de Català guai són els següents: a) donar primacia a la

    norma per damunt de les excepcions; b) partir de frases normals, versemblants i, per tant ?en contrast amb altres materials que circulen?, no rebuscades, sense «trampa», i c) emprar un vocabulari al més acostat possible a la parla col- loquial d'avui dia, a la sensibilitat i als gustos dels joves.

    Així, prenent sempre com a punt de partida un text no necessàriament «literari», i amb il·lustracions d'un dels creadors del popular «Makoki», les autores proposen a l'alumne una sèrie de tests, jocs, exercicis, dictats, a fi que assimili bé les normes sense adonar-se'n, de forma inductiva.

    Català guai serà, ben segur, de molta utilitat no sols com a material per treballar a classe, amb el guiatge i la intervenció del professor, sinó també en crèdits de reforç, hores B, etc., així com per recuperar durant les vacances; així mateix, és adequat per a aquells que practiquen l'autoaprenen- tatge. Estem convençuts, en definitiva, que Català guai, per la seva amenitat i atractiu, serà el llibre adient tant per a BUP, COU, FP i l'etapa 12-16 anys, com per a nois de segona etapa d'EGB o adults amb «assignatures pendents».

    El llibre, com ja és habitual, va complementat amb una Clau d'exercicis.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades