• CÓDIGO CIVIL Y ANEXOS LEGISLATIVOS

    LEY DE CONSUMIDORES Y USUARIOS. CONSTITUCIÓN ESPAÑOLA. LEY ORGÁNICA DE PROTECCIÓ

    RUIZ-RICO RUIZ, JOSÉ MANUEL/GÁLVEZ CRIADO, ANTONIO TECNOS, S.A. Ref. 9788430959228 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    Esta edición ofrece los textos completos y actualizados de la siguiente normativa: ? Código Civil español (Real Decreto de 24 de julio de 1889).? Texto Refundido de la Ley de Consumidores y Usuarios (Real Decreto Legislativo 1/2007, de 16 de noviembre, por el que se aprueba el Texto Refundido de la ...
    Dimensiones: 215 x 160 x 24 cm Pes: 459 gr
    Sense estoc
    20,00 €
  • Descripció

    • Col·lecció : DERECHO - PRÁCTICA JURÍDICA
    • Nº de pàgines : 376
    • Autors : RUIZ-RICO RUIZ, JOSÉ MANUEL/GÁLVEZ CRIADO, ANTONIO
    • Idioma : ESPAÑOL, CASTELLANO
    • Any d'edició : 2013
    • Data d'edició : 01/10/2013
    • ISBN : 978-84-309-5922-8
    • Encuadernació : Otros
    Esta edición ofrece los textos completos y actualizados de la siguiente normativa:
    ? Código Civil español (Real Decreto de 24 de julio de 1889).
    ? Texto Refundido de la Ley de Consumidores y Usuarios (Real Decreto Legislativo 1/2007, de 16 de noviembre, por el que se aprueba el Texto Refundido de la Ley General para la Defensa de los Consumidores y Usuarios y otras leyes complementarias).
    ? Constitución Española de 27 de diciembre de 1978.
    ? Ley Orgánica 1/1996, de 15 de enero, de Protección Jurídica del Menor, de modificación parcial del Código Civil y de la Ley de Enjuiciamiento Civil.
    La obra se cierra con una tabla de conceptos jurídicos ordenados alfabéticamente y su correspondencia con las normas aplicables incorporadas en el libro. Esto, junto a los índices sistemáticos que preceden a las cuatro normas incluidas, facilita la consulta de los articulados respectivos.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades