Galatea es suma a Llibreriesobertes.cat

24/03/2020
  • Les nostres llibreries de Reus i Cambrils es sumen a la iniciativa de www.llibreriesobertes.cat.

    La cooperativa de cultura Som* i l’agència Mortensen han unit forces per posar en marxa la campanya Llibreries Obertes amb l’objectiu de donar suport a les llibreries per superar aquests moments de crisi i perquè, un cop finalitzat el període de confinament, puguin tornar a aixecar la persiana. 

    Llibreries Obertes és una campanya que vol teixir una xarxa de suport a les llibreries de les poblacions i els barris urbans d’arreu del país. La campanya incentiva la compra de llibres per avançat, a través del web LlibreriesObertes.cat, de manera que s’aconsegueixen fons per contribuir a mantenir les llibreries obertes. 

    Els llibres adquirits pels lectors/es seran lliurats de mans del seu llibreter/a un cop pugui tornar a obrir. Les llibreries rebran els diners de la compra íntegrament perquè puguin fer front a les despeses. El projecte és obert a totes les llibreries que vulguin participar-hi -s’hi poden inscriure a l’apartat Llibreries-, així com a totes les persones que vulguin donar-hi el seu suport. 

    La campanya comença el 23 de març, un mes abans del dia de Sant Jordi que enguany no es podrà celebrar el 23 d’abril, i està pensada per estar activa mentre les llibreries es vegin obligades a restar tancades. S’acabarà un cop puguin tornar a obrir amb normalitat.

    Aquest projecte s’ha posat en marxa de manera totalment altruista, sent per al llibreter el 100% del que genera la venda de llibres. En rebre cada comanda, el llibreter rebrà el 50% de l’import i quan pugui tornar a obrir, el 50% restant.


Cercar entrades

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades