Llibres que seran pel·lícula durant el 2016

12/01/2016
  • Com cada any, aquest 2016 podrem veure a la gran pantalla pel·lícules basades en llibres. Aquí us deixem una llista de les més destacades:

    - Orgullo, prejuicio y zombies, de Seth Grahame-Smith (febrer): la cèlebre novel·la de Jane Austen combinada amb una invasió zombie serà portada al cinema per Burr Steers i protagonitzada per Lily James, Sam Riley, Matt Smith i Lena Hadey. 

    - Leal (1a part), de Veronica Roth (març): la tercera entrega de la saga Divergent, una fantasia distòpica per adults.

    - El hogar de Miss Peregrine para niños peculiares, de Ransom Riggs (març): un llibre infantil de terror amb fotografies vintage que passarà a la gran pantalla de la mà de, com no, Tim Burton.

    - El libro de la selva, de Rudyard Kipling (abril): una nova adaptació més fidel a l'original i protagonitzada per Scarlett Johnasson, Idris Elba, Bill Murray o Lupita Nyong’o.

    - Tarzán: una nova versió que arribarà aquest juliol i estarà protagonitzada per Alexander Skarsgard.

    - La chica del tren, de Paula Hawkins (octubre): un dels llibres més venuts del 2015 arribarà als cinemes de la mà d'Emily Brunt, la principal protagonista.

    - Inferno, de Dan Brown (octubre): de nou amb Tom Hanks com a Robert Langdon.

    - Animales fantásticos y dónde encontrarlos, de J.K.Rowling (novembre/desembre): la tornada al cinema de Harry Potter amb Eddie Redmayne, Katherine Waterson, Ezra Miller i Colin Farrell com a protagonistes.


    Font: Lecturalia, plumasmágicas

Vols ser el primer en deixar la teva opinió?

Regístrate con nosotros y así podrás crear tus comentarios, contar tus experiencias y participar en nuestro blog.

Cercar entrades

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades