Harry Potter tornarà a les llibreries el juliol

11/02/2016
  • El proper 31 de juliol, un dia després de l'estrena de l'obra teatral a Londres i coincidint amb el 36è aniversari de Harry Potter, es publicarà Harry Potter and the Cursed Child (alguna cosa així com Harry Potter i el nen maleït), el vuitè i novè volum de la saga inclosos en un sol volum.

    Però hi ha dues coses a tenir en compte: aquest llibre no serà una novel·la com a tal, sinó el guió teatral de l'obra; i a més no estarà escrit per J.K. Rowling, sinó basat en les seves aventures i continuada per Jack Thorne. Tot i així, la mateixa Rowling ha donat la seva conformitat al manuscrit.

    The Cursed Child comença 19 anys després de l'epíleg de Harry Potter i les Relíquies de la Mort, quan en Harry s'acomiada a l'Andana 9 i tres quarts del seu fill Albus Severus, que viatja per primera vegada a Hogwarts. La història estarà dividida en dues parts, a causa de l'"èpica naturalesa de la història", informa el portal Pottermore.


    'Bèsties fantàstiques i on trobar-les'

    Després de l'estrena de The Cursed Child, arribarà als cinemes 'Bèstiques fantàstiques i on trobar-les', l' 'spin-off' de Harry Potter, que protagonitzarà Eddie Redmayne ('La teoría del todo'). Al costat del guanyador de l'Oscar, també hi apareixeran Jon Voight, Ron Perlman, Colin Farrell i Katherine Waterson.

    Més llibres

    L'any 2017 J.K. Rowling publicarà quatre edicions especials al Regne Unit, una per cada casa del Col·legi de Màgia i Bruixeria, de 'Harry Potter i la pedra filosofal', el primer lliurament de la saga, per celebrar el 20 aniversari de la publicació al Regne Unit.
    A més, també arribaran nous formats i edicions de Bèsties fantàstiques i on trobar-les, de les Rondalles de Bard el Gallard i d'El Quidditch de totes les èpoques.

    A l'octubre d'aquest any, la versió il·lustrada de Harry Potter i la cambra secreta, per Jim Kay, arribarà a les llibreries.

1 comentari

Regístrate con nosotros y así podrás crear tus comentarios, contar tus experiencias y participar en nuestro blog.

Cercar entrades

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades