• CONFIGURANDO LA SOCIEDAD CIVIL

    HERRERA GOMEZ, MANUEL ARANZADI Ref. 9788497673747 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    La sociedad civil puede ser descrita mediante un código simbólico hecho de distinciones binarias que expresan cualidades positivas y negativas de las motivaciones, de las interacciones y de las instituciones sociales. Tal código se ha establecido desde hace siglos en las sociedades occidentales, y s...
    Dimensiones: 180 x 110 x 11 cm Pes: 227 gr
    Sense estoc
    30,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica
    • ISBN : 978-84-9767-374-7
    • Data d'edició : 01/01/2009
    • Any d'edició : 2009
    • Idioma : ESPAÑOL, CASTELLANO
    • Autors : HERRERA GOMEZ, MANUEL
    • Nº de pàgines : 244
    • Col·lecció : THE GLOBAL LAW COLLECTION
    La sociedad civil puede ser descrita mediante un código simbólico hecho de distinciones binarias que expresan cualidades positivas y negativas de las motivaciones, de las interacciones y de las instituciones sociales. Tal código se ha establecido desde hace siglos en las sociedades occidentales, y su génesis se pierde en procesos evolutivos remotos y no analizables; los actores sociales (individuales y grupos) luchan para definir las diversas situaciones sociales que son ventajosas, y concretamente utilizan el código para describirse a sí mismos como 0201C;civiles0201D; (atribuyéndose las cualidades positivas del código) y a los adversarios como 0201C;inciviles0201D; (dotados de cualidades negativas).

    Manuel Herrera Gómez es Profesor Titular de Sociología de la Universidad de Granada (1998). Actualmente se encuentra incardinado en el Departamento de Sociología III (Tendencias Sociales) de la Universidad Nacional de Educación a Distancia.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades