Els cinc millors llocs per llegir a l'estiu

14/07/2016
  • Els cinc millors llocs per llegir a l'estiu

  • Per fi ha arribat l’estiu! I sembla que amb aquesta calor es dispara la nostra curiositat lectora i busquem llocs per estirar-nos a gaudir d’un bon llibre i quelcom fresquet per beure.

    Per això, tan si te’n vas de vacances com si t’has de quedar a la ciutat, a Galatea Llibres volem recomanar-te els cinc millors llocs per llegir a l’estiu.


    1.      La platja.  

    Són molts els lectors estacionals als que el que més els hi agrada és llegir a l’estiu i, si pot ser, a la platja. I es que entre capbussada i capbussada, no hi ha res millor que agafar un bon llibre (generalment de butxaca, que hi cap millor a la bossa de la platja) i gaudir. Sota el para-sol, al tendal o a ple sol, l’important és no perdre’s detall de la nostra novel·la preferida.

     

    2.      El camp 

    També n’hi ha molts que decideixen fugir de les altes temperatures i refugiar-se a la tranquil·litat del camp. Si ets un dels que sempre viatja al poble o al que li agrada estiuejar a una caseta rural, no oblidis emportar-te una bona lectura que et faci més planeres les hores de la migdiada i els capvespres.

     
    3.      La terrassa. 

    També hi ha opcions per als que es queden a casa o decideixen viatjar a una ciutat de vacances. En aquest cas, no hi ha res més agradable que seure a una terrassa tranquil·la, demanar una copa de vi o una cervesa fresqueta i gaudir d’un bon llibre.

     

    4.      El càmping.  

    Són moltes les famílies que decideixen anar de càmping o llogar una caravana per compartir moments junts. Per això, no hi ha res millor que estirar-se sota les estrelles i llegir un conte que ens faci somiar, tant als nens com als adults.


    5.      Casa teva. 

    Sens dubte casa teva segueix sent el millor refugi a l’hora de gaudir llegint un llibre. Com es el teu territori, coneixes perfectament els racons ideals per a que ningú et molesti: el balcó, l’habitació, el sofà o el lavabo segueixen sent els llocs preferits pels lectors.

     

    I tu? On tens pensat passar les teves hores lectores aquest estiu?

1 comentari

Regístrate con nosotros y así podrás crear tus comentarios, contar tus experiencias y participar en nuestro blog.

Cercar entrades

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades